Ser frem til at Gerrard blir skadefri igjen

Førstelagstrener Steve Clarke ser frem til at Steven Gerrard skal bli helt kvitt sine lyskeproblemer. Skader medførte at kapteinen kun startet seks kamper etter at Clarke og Kenny Dalglish tok over det sportslige ansvaret på Anfield.

Gerrarduttalte nylig at han trodde han skulle bli helt skadefri i tide tilpreseason-treningen starter i juli. Dette var ord som falt i god jordhos Clarke.

- Dersom han uttaler seg optimistisk, er det godenyheter for alle. Jeg er sikker på at han vil jobbe hardt i sommer,og det vil være flott om han kan trene med resten av troppenallerede i første del av preseason. Om han ikke rekker det, vil hanslutte seg til troppen litt senere, uttaler Clarke tilLiverpoolfc.tv.

- Han er veldig viktig for oss. Steven harikke spilt mye etter at jeg kom til klubben. Han har vært inn og utav laget på grunn av tilbakevendende lyskeproblemer. Forhåpentligvishar operasjonen kurert problemet. En skadefri Steven Gerrard i formvil bare forbedre troppen.

-Han er en av de mest komplette fotballspillerne i sin generasjon. Desiste 10-12 årene har det vært et antall engelske spillere av toppkvalitet, og Steven er utvilsomt en av dem. Jeg har bare sett hamglimtvis etter at jeg kom hit, men han er en kaptein som går foranmed et godt eksempel ute på banen heller enn å bruke kjeften. Jegser frem til at han gjør det samme neste sesong.

Clarke menerden viktigste oppgaven han og Kenny Dalglish hadde da de tok over ijanuar, var å få smilet tilbake hos spillerne.

- Dersom folker lykkelige og glade på jobb, vil de gjøre en bedre jobb. Det vardet første vi forsøkte å gjøre noe med – å forbedre moralentil spillerne. Men i fotball er det aller viktigste å vinne. Dersomdu vinner fotballkamper, vil alle gå omkring med et smil rundtmunnen.

- Selv de som ikke får spille, kommer på trening meden god holdning. De ønsker å være en del av dette. Resultatene vioppnådde førte til at alle ble glade. Det skal hele troppen hahonnør for, ikke bare de som fikk spilletid. Det er enkelt for desom får spilletid. Det er langt vanskeligere for de som må gå påtrening uten å få spille så mange kamper som de ønsker. Det er påtide at vi nevner disse også. De har jobbet meget godt. Innsatsen dehar lagt ned har hevet hele gruppen.