Sesongen over for Aurelio?

Liverpool Daily Post antyder at sesongen er over for Fabio Aurelio, etter at venstrebacken pådro seg en ny lårstrekk. Andy Carrolls skade neppe spesielt alvorlig.

Liverpool Daily Post melder at Liverpool-ledelsen frykter at Fabio Aurelios sesong kan være over, etter at han igjen fikk trøbbel med hamstringen i gårsdagens kamp mot Arsenal på Emirates. Brasilianeren måtte som kjent forlate banen allerede etter 20 minutter.

Den gode nyheten er at Kenny Dalglish ikke tror at det blir noe langvarig skadeopphold for Andy Carroll. Spissen ble tatt av banen for sikkerhets skyld midtveis i annen omgang i gårsdagens 1-1 kamp i London. Han skal ha pådratt seg en mindre kneskade, etter at han tråkket over på den ene foten inne i Arsenals straffefelt.

- Jeg tok Andy av for sikkerhets skyld. Kneet hans låste seg. I stedet for å ta en sjanse med ham, nå etter at han har kjempet seg tilbake fra sin langtidsskade, tok vi ham av banen. Vi ønsker at han skal spille flere kamper denne sesongen, uttaler Dalglish.

- Fabio har pådratt seg en hamstringstrekk. Jeg vet ikke om han kommer til å spille mer denne sesongen, avslutter manageren.