Shelvey med store forhåpninger til 2011/12

Jonjo Shelvey er sterk i troen på at sesongen 2011/12 vil bli langt bedre for Liverpool enn den sesongen som de røde akkurat har lagt bak seg.

Trass i at 2010/11-sesongen ble avsluttet med to strake tap, ser midtbanespiller Shelvey lyst på fremtiden.

- Jeg tror neste sesong blir en stor sesong for Liverpool. Måten vi avsluttet denne sesongen på, om vi ser bort i fra de to siste kampene, gjør at fansen har grunn til å se lyst på fremtiden, uttaler Liverpools nummer 33 til klubbens offisielle nettside.

- Forventningene er alltid høye rundt Liverpool FC, men nå har vi Kongen som manager, og jeg er sterk i troen når det gjelder neste sesong. Stemningen rundt klubben er god med Kenny her, og det gjenspeiler seg i hver kamp vi spiller. Fansen elsker ham, og synger Dalglish-sangen igjen og igjen. Selv når du sitter på benken, tar du deg selv i å synge med! For meg er det utrolig å få jobbe under en kar som ham.

- Vi er skuffet over at vi ikke kvalifiserte oss for Europa League. For unge spillere er det en flott opplevelse å få spille i Europa, og det gir deg også muligheten til å få vise deg frem for manageren. Jeg slapp selv til i Europa League denne sesongen, og syntes det var morsomt.

- Jeg overhørte noen supportere som ønsket at vi ikke kom med i Europa League, fordi de ønsker at vi skal konsentrere oss om ligaen, og jeg kan skjønne hva de mener. Men som spiller ønsker du å spille så mange kamper som mulig.

Shelvey innrømmer at det var frustrerende å avslutte sesongen med 1-0 tap på Villa Park.

- Det var skuffende å tape, da jeg mener vi fortjente poeng fra kampen. Vi er skuffet over at vi ikke klarte å gi våre fans en bedre avslutning på sesongen, fordi de alltid har gitt oss god støtte. Vi skapte flere og større sjanser i annen omgang, men Brad Friedel holdt dem inne i kampen med en utrolig redning på avslutningen til Raul Meireles. Luis Suarez gjorde et mesterlig forarbeid, og jeg var klar til å feire med fansen da Raul fikk ballen, om jeg skal være ærlig. Skuddet til Raul var godt, og hadde det vært bedre plassert ville det ha vært en scoring. Hadde vi satt den sjansen, tror jeg vi ville ha vunnet kampen.

- Jeg mener vi skapte de beste sjansene, men i Premier League handler det om å ta vare på sjansene du skaper, ellers vil du bli straffet.

London-gutten er ellers fornøyd med sin første sesong i Liverpool.

- At jeg fikk muligheten til å spille for denne klubben, er det beste som har skjedd i livet mitt. Jeg elsker klubben, og det har nærmest været en surrealistisk opplevelse å spille her så langt. En drøm som har gått i oppfyllelse.