Shelvey ønsker å forlenge med Blackpool

Jonjo Shelvey er utlånt til Blackpool frem til 31. desember, men 19-åringen har spurt Liverpool om å bli værende hos «The Seasiders» ut sesongen. Midtbanespilleren ønsker førstelagsfotball.

Jonjo Shelvey har vist flott form i flere kamper for Blackpool. Midtbanespilleren har scoret seks mål på åtte kamper for Championship-klubben. Wolverhampton har vist interesse for å låne spilleren, men Shelvey har spurt Liverpool om å bli værende i Blackpool ut sesongen.
- Blackpool er et godt lag med gode spillere. Jeg har spurt Liverpool om jeg kan bli her ut sesongen, uttalte Jonjo Shelvey nylig på et klubbevenement ifølge blackpool.vitalfootball.co.uk.

- Det er ikke langt hjemmefra, og jeg tror vi kan oppnå noe. Jeg trives virkelig her, og jeg ønsker å spille fotball. Selvsagt ønsker jeg å slå meg inn på Liverpools førstelag, men jeg tror det å spille i en god klubb gir meg den beste sjansen til å greie det til slutt.

Han trives utmerket i sin fremskutte midtbanerolle bak spissene.
- Jeg skal være ærlig, jeg liker ikke det defensive arbeidet så godt, så å spille lengre fremme har vært bedre for meg.

19-åringen håper han kan være med å hjelpe Blackpool tilbake til Premier League.
- Helt klart. Det er det manageren her ønsker at jeg skal gjøre. Han (Ian Holloway) ønsker å spille god fotball og rykke opp igjen. Hvis jeg kan hjelpe til med det, vil det være utmerket.