Shelvey tar sikte på startplass neste sesong

Jonjo Shelvey håper å kjempe seg til en regelmessig plass i startelleveren neste sesong. Stemningen på Anfield er fantastisk. Dalglish har meget gode lederegenskaper og har en god fotballhjerne.

Jonjo Shelvey har ikke startet en eneste kamp for Liverpool i Premier League, men har 14 kamper som innbytter. Neste sesong ønsker han å ta steget fra en lovende unggutt til en spiller med tillit i startoppstillingen.
- Deler av spillet mitt har forbedret seg siden jeg forlot Charlton. Det ville selvsagt skje, og jeg har kommet meg etter å ha vært i treningsstudioet. Når jeg kommer tilbake for pre-season, ønsker jeg å sementere en førstelagsplass, sier Shelvey til Four Four Two.

19-åringen har klare ambisjoner for neste sesong.
- Jeg ønsker å bli sett på som en viktig førstelagsspiller. Jeg tror jeg kan klare det. Klubben tror jeg kan klare det, ellers hadde de ikke kjøpt meg. Hvis jeg får sjansen, vil jeg ta vare på den.

Shelvey ønsker å få oppleve mer av Anfield-stemningen
- Når de synger You’ll Never Walk Alone reiser hårene seg på nakken min. Ikke det at jeg har mye hår, men det er bare noe jeg ikke kan beskrive.

- Du føler at du har tatt mange Pro Plus, det er som en spøk. Det er noe du har drømt om siden liten gutt på lekeplassen sammen med kameratene dine. Det å klare det er faktisk en drøm som går i oppfyllelse.

Shelvey roser Kenny Dalglish for måten manageren har stabilisert klubben og gitt spillerne selvtillit.
- Han har meget gode lederegenskaper. Han vet hvordan han skal få det beste ut av deg. Han vet hvordan han skal motivere laget.

- I denne klubben er han selvsagt en legende. Jeg ser opp til spillere som Steven Gerrard og Jamie Carragher, og de ser opp til slike som Kenny Dalglish. De forteller deg hva de står for fordi de har kjent ham lenger enn deg.

Shelvey avslører at han Dalglish også er nokså aktiv på treningsfeltet.
- Selv når han blir med på litt five-a-side, snakker han hele tiden til deg og hjelper deg. Han har det ikke i beina lenger, men har fortsatt en god fotballhjerne. Han overfør det til oss. Jeg tror det har kommet frem i de seneste opptredenene. Vi har begynt å ta trepoengere.

- Vi er sterkere og i bedre form enn ham, så vi får ballen før ham. Men du kan se at han fortsatt har det i seg. Det er godt når han er med fordi han er the King.