Sinclair nettet i storseier for England U16

Jerome Sinclair (nr. 9) scoret Englands andre mål i 4-0-seieren mot Wales i Victory Shield for U16-landslag. Fire Liverpool-spillere var i kamptroppene.

England U16 beseiret Wales U16 hele 4-0 i firenasjonersturneringen Victory Shield. Kampen ble spilt på Whaddon Road i Cheltenham. Jerome Sinclair, som ble hentet til Liverpool fra West Bromwich i mai, regnes som et minst like stort talent som Raheem Sterling. Spissen sto for målgivende til Englands første mål i det 3. minutt, før han selv økte til 2-0 fra kloss hold i det 14. minutt. Sinclair ble byttet ut i det 54. minutt.

Midtbanespilleren Jordan Rossiter kom inn for England i det 66. minutt. Midtstopper Niall Heaton, som kom fra Bradford City i februar, var ubenyttet reserve. For Wales startet Harry Wilson på benken, men ble byttet inn to minutter før slutt.

England står med seks poeng etter to kamper, og i siste kamp i november venter Skottland borte.

Kilde: thefa.com