Sju kamper uten tap

Liverpool har ikke tapt på de sju siste kampene, og Craig Bellamy håper at den rekken skal bli strukket til åtte kamper i morgen.

Det var Bellamy selv som startet sekvensen på sju kamper uten tap, da han scoret Liverpools første mål i ligacupkampen mot Brighton i september. Det var også hans første mål etter at han returnerte til Liverpool.

- Det var et stort øyeblikk. Det var sju minutter ut i kampen mot Brighton, og jeg var så heldig at jeg klarte å følge det opp med en ny scoring i min neste kamp fra start, hjemme mot Norwich. Vi burde ha ledet med et par mål på det tidspunkt, men å score foran The Kop er alltid en ekstra bonus, uttaler Bellamy til Liverpoolfc.tv.

Waliseren gjorde ni mål for Liverpool i sin første periode i klubben. Et opphold som varte i kun en sesong.

- Jeg har alltid hatt en ambisjon å jobbe sammen med Kenny Dalglish. Jeg trodde nok at jeg aldri ville få muligheten. Men Kenny trodde vel heller ikke at han kom til å komme tilbake til fotballen. I fotball kan imidlertid ting som dette skje. Når Kenny kom tilbake i januar, var det veldig forfriskende å se Liverpool spille igjen.

- De siste ti årene har Liverpool vunnet trofeer og hatt gode managere om har gjort det veldig bra, men det var likevel ikke Liverpool slik jeg kjente klubben. Det manglet noe. Det er kanskje min mening. Men når jeg så Kenny komme tilbake og fotballen som ble spilt, var det spennende å følge med på. Det var slike ting jeg forventet av Liverpool FC.

- Det har vært veldig bra her etter at jeg kom tilbake til klubben, og jeg trives. Treningene er gode. Jeg er heldig som har jobbet sammen med Steve Clarke og Kevin Keen tidligere, i West Ham, og det er fint å jobbe sammen med dem igjen. Treningene er intense, og legges alltid opp etter hvem vi skal spille mot.

- Treningene varierer fra dag til dag. Stemningen er meget god, og veldig avslappet. Men målet er å spille i Champions League igjen. Vi har spillerne til å klare det, og jeg føler at dette laget vil bli sterkere utover sesongen.

- Det er viktig at vi opprettholder kamprekken der vi er ubeseiret. Jeg sier ikke dette av manglende respekt for Swansea, men dersom vi har ambisjoner om å komme blant de fire beste må vi vinne kamper som dette. Vi tabbet oss ut mot Norwich. Ut fra alle sjansene vi skapte og hvordan vi spilte, skulle vi ha vunnet komfortabelt. Norwich skal ha honnør for at de kjempet videre når vi ikke klarte å avgjøre kampen. Dersom vi klarer å skape like mange sjanser mot Swansea, føler jeg at vi vil vinne kampen.

- Vi må forsøke å ta de tre poengene. De er et nyopprykket lag, og dersom vi ønsker å bli blant de fire beste må vi forsøke å vinne kamper som dette. Men Swansea er et godt lag, og vi må prestere opp mot vårt beste i morgen. Klarer vi ikke det, og ikke kommer opp i press, vil de spille rundt oss med sitt pasningsspill, og det kan bli en veldig ubehagelig ettermiddag.