Skal by på Doni

Tony Barrett i The Times skriver at Liverpool håper å signere Roma-keeper Doni. Adam, Downing og Dann også på ønskelisten. Ingen bud på Connor Wickham.

Pepe Reina gjennomgikk en vellykket brokkoperasjon i forrige uke og forventes klar til den nye sesongen. Tony Barrett i The Times hevder at Liverpool likevel vil intensivere jakten på en erfaren keeper som back-up for Reina.

Liverpool forsøkte å hente Brad Friedel fra Aston Villa, men amerikaneren valgte Tottenham. De røde har nå rettet fokus mot AS Roma-keeper Doni som skal være tilgjengelig for £1M. Spillerens agent, Ovidio Colucci, har allerede bekreftet at Liverpool har vært i kontakt med den italienske klubben om en mulig avtale, og har avslørt at hans klient er ivrig på en overgang til Anfield.

Det går mot hektisk aktivitet på transfermarkedet for Liverpools de kommende ukene.  Det forventes at formelle samtaler med Blackpool om Charlie Adam starter denne uken.

Stewart Downing er på Dalglish’ sin ønskeliste. Kantspilleren har allerede gitt beskjed om at han er ved et veiskille i sin karriere.

Scott Dann er ivrig etter å forlate Birmingham. Liverpool vurderer om de skal forsøke å hente forsvarerenetter at Blackburns Phil Jones gikk til Manchester United. Det har ennå ikke kommet en henvendelse på 24-åringen.

Ingen bud på Wickham
Connor Wickham er en annen spiller som nevnes i ryktespaltene.  Ipswich-manager Paul Jewell tilbakeviser at det ha kommet inn bud på den 18-årige spissen.
- Alle ser ut til å snakke om Connor, men det har ikke kommet bud på ham, sier Jewell til Ipswich’ offiselle nettside.

- Vi har mottatt henvendelser, men henvendelser betyr ingenting. Jeg kan ringe Barcelona og spørre etter Lionel Messi, men det betyr ikke at jeg får ham.

- Connor er lykkelig her. Så vidt meg angår blir han hos oss neste sesong. Det gode er at vi ikke ønsker å selge noen.