Skrtel fikk permisjon fra landslaget

Martin Skrtel spiller ikke kveldens EM-kvalifiseringskamp for Slovakia mot Makedonia i Skopje. Seier for Adorjan og Hajdu. Suso uttatt til treningssamling.

Det slovakiske fotballforbundet melder at Martin Skrtel har fått permisjon. Midtstopperen spiller derfor ikke Slovakias EM-kvalifiseringskamp borte mot Makedonia i kveld. Permisjonen har sammenheng med at Skrtel ble far like før oppgjøret mot Russland på fredag. Slovakia kan ikke nå EM-sluttspillet, og av den grunn har nok landslagssjef Vladimir Weiss valgt å la Skrtel returnere hjem til Merseyside.

Seier for Adorjan og Hajdu
Ungarn U19 beseiret Polen U19 2-1 i en privatlandskamp. Både Krisztian Adorjan og Adam Hajdu spilte fra start, men ble byttet ut i henholdsvis 58. og 77. minutt. Kampen var et ledd i forberedelsene til EM-kvalifiseringen i Portugal fra 4. til 9. november. I første gruppespillsrunde venter Portugal, Færøyene og San Marino.

Suso uttatt til treningssamling
Suso er tatt ut til en treningssamling med Spania U19 i Madrid fra 17. til 19. oktober. Samlingen kolliderer med Liverpools reservelagskamp mot Newcastle 18. oktober, samme dag som førstelaget møter Rangers i Glasgow.