Skrtel gleder seg til å se Downing i aksjon

Martin Skrtel sikter mot å bli spilleklar til torsdagens møte med Galatasaray i Istanbul. Men først vil han nyte synet av Stewart Downing i Liverpool-drakt.

- Jeg husker Stewart Downing fra da han spilte i Middlesbrough. Han har alltid vært en god spiller, sier Skrtel ifølge Liverpool Echo.

Slovaken gleder seg til å se Downing i helrødt, og Skrtel tror at 27-åringen kan blomstre på Anfield.

- Han kan gi oss mange scoringer, i tillegg til at han er i stand til å gi spissene utmerket service. Jeg gleder meg til å se ham i aksjon, fortsetter han.

Skrtel er fornøyd med overgangssommeren så langt, og midtstopperen er sterk i troen på at både Downing, Charlie Adam og Jordan Henderson vil forsterke Liverpool-troppen.

- Vi har signert spillere av høy kvalitet. De vil gi laget mye, legger han til.

Både Downing og Henderson kan debutere mot Hull City på KC Stadium i ettermiddag, mens Skrtel må vente til leggskaden er leget før han er tilbake på fotballbanen. 26-åringen tar sikte på å rekke oppgjøret mot tyrkiske Galatasaray i Istanbul førstkommende torsdag.

- Jeg satser på å være tilbake i trening på søndag eller mandag. Forhåpentligvis er jeg klar til matchen mot Galatasaray, opplyser Skrtel ifølge Liverpool Echo.