Skrtel lader batteriene i ferien

Martin Skrtel har fortsatt problemer med lårene, men håper å bli klar til sesongen. Midtstopperen avslører også at han skal bli far.

Martin Skrtel trakk seg fra Slovakias tropp til EM-kvalifiseringskampen mot Andorra på grunn av problemer med lårene. Midtstopperen synes det er deilig med ferie, og håper å være klar til sesongen.
- Jeg har vært i Hellas, men planen er å tilbringe resten av ferien i Slovakia. Jeg trenger fortsatt mer tid for å slappe av ettersom sesongen var lang. Jeg har fortsatt problemer med lårene, men jeg håper å være klar til sesongen, sier Martin Skrtel til sin egen hjemmeside.

Martin Skrtel avslører også at han skal bli far til høsten.
- Ja, jeg kan bekrefte nyheten. Barbora er fem måneder på vei, og det blir en gutt. Jeg er meget lykkelig. Nå håper jeg at alt går bra, uten problemer. Vi ønsker ikke å prate så mye om det, så jeg håper det er nok med denne nyheten.

Også konene til Fabio Aurelio, Jay Spearing, Steven Gerrard og Dirk Kuyt er gravide. Og det er ikke lenge siden Glen Johnson, Pepe Reina, Christian Pouslen og Lucas Leiva ble fedre.