Skrtel på bedringens vei

Martin Skrtel melder at han er på bedringens vei etter tilbakeslaget han fikk når det gjelder muskelskaden i leggen som han har slitt med i sommer.

Skrtel er ikke aktuell til Slovakias privatlandskamp mot Østerrike på onsdag grunnet skaden, men melder på sin personlige nettside at han nærmer seg et comeback.

- De siste dagene har jeg løpt på tredemølle, og jeg har til og med jogget litt utendørs. Jeg tror alt vil gå etter planen, og at jeg snart vil være skadefri igjen, melder en optimistisk Skrtel.

- Jeg forventer at jeg kan øke treningsmengden litt hver dag fremover, og forhåpentligvis kan jeg trene sammen med resten av laget så snart som mulig. Det avhenger dog av hvordan leggen reagerer på treningen, medgir han.

Skrtel snakker ellers varmt om Liverpools ferske fjes, Charlie Adam, Stewart Downing og Jordan Henderson.

- Jeg kjenner godt til Stewart, etter at jeg spilte mot ham for et par år siden. Jeg var høyreback, og han var på vingen, og han ga meg skikkelig trøbbel. Charlie hadde en flott sesong med Blackpool, og jeg er virkelig glad for at han er her nå. Jordan er fortsatt veldig ung, men har allerede spilt for A-landslaget, noe som sier alt i grunnen.