Skrtel trives i klubben

Martin Skrtel slår tilbake mot spekulasjoner som linker ham til VfL Wolfsburg. Midtstopperen trives utmerket på Anfield og har ingen planer om et klubbskifte.

Martin Skrtel har spilt samtlige av Liverpools Premier League-kamper hittil denne sesongen, men til tider har ikke alle opptrendene vært like gode. 26-åringen har den seneste tiden blitt linket til VfL Wolfsburg, men han han trives utmerket på Anfield og har ingen planer om klubbskifte.
- Jeg kjenner til Wolfsburgs interesse bare fra Internett, og jeg vet ikke engang hvor riktig den nyheten er, uttaler Martin Skrtel, som har tre og et halvt år igjen av sin kontrakt med Liverpool, ifølge skysports.com.

- En ting er sikkert. Jeg har en gyldig kontrakt med Liverpool. Jeg er lykkelig her. Hvis de er fornøyd med meg også, skal jeg ingen steder.

Skrtel startet på benken i det målløse oppgjøret mot Sparta Praha, men ble byttet inn seks minutter før slutt.
- Det var managerens avgjørelse å ikke ha meg i startoppstillingen. Jeg respekterer det helt. Jeg har ikke forsøkt å finne ut hvorfor han bestemte det slik.

- Manageren forandret det defensive systemet til tre midtstoppere sent i kampen ettersom vi forventet at Sparta skulle spille lange baller mot Kweuke og Pekhart.

- Han tok ut en spiss og sendte meg innpå, og det var klart at vi ikke ønsket å slippe et sent mål, men å holde 0-0. Jeg tror det er et godt resultat for oss foran returkampen, men vi må være mer offensive.

- Jeg tror vi kommer til å score og avansere. Vi forventet at den lange vinterpausen ville sette sine spor i Praha, men det viste seg ikke i spillet deres. De kunne ha vunnet.

- Hos Sparta ble jeg mest imponert av Kweuke, som var god med ballen. I mine øyne var han deres beste spiller.