Skrtel trives med Agger

Martin Skrtel sier samarbeidet med Daniel Agger i midtforsvaret blomstrer, og stortrives med Kenny Dalglish som manager. Nå ser han frem mot kampen mot Aston Villa på søndag.

Daniel Agger og Martin Skrtel sitt gode spill sammen har gjort at visekaptein Jamie Carragher har blitt henvist til benken i ligaen den siste tiden. Midtstopperparet skal ha mye av æren for at de røde har det tetteste forsvaret i Premier League så langt.

- Jeg nyter virkelig fotballen under manageren. Atmosfæren rundt klubben er veldig god, og han har brukt meg i omtrent hver eneste kamp, noe som har gitt meg mye selvtillit, sier Skrtel til Liverpool Echo.

- Jeg er glad for å få spille, og jobber så hardt jeg kan for å bli på laget. Daniel er en toppspiller, og han er enkel å spille sammen med.

- Vi har et veldig godt samarbeid på banen, noe som er viktig. Vi jobber hardt og trives med jobben. Jeg synes vi gjør det bra sammen.

- Stallen vår er veldig sterk nå. Det er viktig for laget, fordi vi har mange kamper foran oss, og spesielt i januar når vi har cupkampene i tillegg.

- Det var viktig for oss å holde nullen mot QPR, og vi har jobbet hardt med å forsvare oss som lag. Å holde nullen gir forsvaret og Pepe mye selvtillit.

- Det var veldig viktig å komme tilbake på vinnersporet hjemme. Vi skapte mange sjanser igjen, og Luis fikk den viktige scoringen som ga oss tre poeng.

- Luis er en stor spiller, og det er veldig vanskelig å spille mot han på treningsfeltet, så jeg vet hvordan motstanderne har det. Han har et konkurranseintinkt i hver eneste treningsøkt. Jeg forsøker å hindre han fra å score, men jeg kan forsikre om at det ikke er enkelt, fordi han er vanskelig å markere.

Slovaken ser nå frem til søndagens kamp borte mot Aston Villa.

- Det kommer til å bli en spesiell kamp for Stewart, som drar tilbake mot sin tdligere klubb. Han gjorde det veldig bra for Villa, og jeg er sikker på at han vil få en fin velkomst. Han scoret mot oss i den siste kampen forrige sesong, så det ville vært fint om han kunne gjort det for oss denne gang.

- Vi har mange kamper rundt juletider, og det er en veldig viktig periode for oss. Det er mange poeng å spille for, og vi må ta med oss så mange seire som vi kan, og starte med Villa.

- De er ingen enkel motstander. Du får alltid en tøff kamp borte mot Aston Villa, men vi vil være klar for å kjempe, og gjøre alt vi kan for å få med oss tre poeng.

- Darren Bent er en god spiller, og en engelsk landslagsspiller. Vi må holde et øye med han hele tiden, og stoppe han fra å score mot oss, avslutter Skrtel.