Skuffet over Torres

Steven Gerrard innrømmer at han ble lamslått da han fikk høre at Fernando Torres ønsket en overgang til Chelsea. Men kapteinen er imponert over de nye eierne, og tror at Liverpool er på vei i riktig retning.

- Torres knuste hjertet mitt. Jeg ble helt lamslått. Men jeg har ringt og snakket med ham etter at han dro, forteller Gerrard til Daily Mail.

- Jeg bærer ikke nag til ham. Jeg bygde opp et godt forhold til Fernando, og ble hans venn. Han gjorde noen fantastiske mål, og jeg har fantatiske minner å se tilbake på. Jeg likte å spille sammen med ham. Man kan ikke gå fra den ene enden av skalaen til den andre, og bli uvenner med ham, og begynne å kritisere ham. Men han vil også forstå hva jeg føler nå. Fernando er en smart kar, og han vil forstå at Liverpool-fansen er forargede også.

Etter at Kenny Dalglish har fått Liverpool-skuta på rett kjøl, ser Gerrard lyst på tilværelsen igjen. Og han tror at Luis Suarez og Andy Carroll er mer enn gode nok til å erstatte Torres.

- Stemningen er mye bedre i denne fotballklubben nå. Det ser lysere ut enn det har gjort på noen år. Vi har nye eiere, som har pratet mye om hvor lidenskapelige de er, og hva de ønsker å utrette. Jeg stoler enda mer på dem etter det som skjedde i forrige uke. Måten de agerte på mot slutten av transfervinduet imponerte meg. Jeg var litt urolig til å begynne med, fordi jeg kanskje gjorde meg skyldig i å stole for mye på de forrige eierne.

- Denne gangen har jeg brukt litt mer tid til å vurdere de nye eierne. De har vært utmerkede så langt. De har tatt klubben fremover allerede, og de siste 3-4 ukene har vært veldig positive. Vi har fått noen gode resultater. Guttene smiler igjen. Jeg trives med å gå på jobb igjen.