Skuffet reservelagsmanager

John McMahon kunne ikke skjule skuffelsen etter at et ungt reservelag tapte 1-2 mot et mer erfarent Blackpool-lag. Martin Hansen spilte med hamstringstrekk. Keeperen blir ute noen uker.

Den ubeseirede rekken på åtte kamper for Liverpools reservelag tok en slutt mot Blackpool på Bloomfield Road i går. Gerard Bruna utlignet for Liverpool, men den tidligere Real Madrid-spilleren misbrukte så et straffespark. Den hviterussiske landslagsspilleren Sergei Konrilenko avgjorde kampen for “The Seasiders” med en utmerket avslutning.
- Vi gjorde det meget bra mot Blackburn på mandag kveld. Totalt sett synes jeg vi var meget dårlige. Vi manglet kvalitet, intenstitet og ideer, uttaler John McMahon til Liverpoolfc.tv.

- Jeg synes straffespark ved Blackpools første scoring var veldig hardt idømt, men jeg synes også straffesparket vi fikk var billig, så like ting skjer.

John McMahon lovpriser keeper Martin Hansen for en fremragende kamp. Keeperen spilte 90 minutter selv om han pådro seg en hamstrignstrekk på oppvarmingen.
- Martin Hansen ble skadet på oppvarmingen. Han blir ute noen uker med hamstringskade, men han viste flott viljestyrke til å fortsette å spille for oss. Han viste flott innstilling. Han foretok noen gode redninger for oss.