Smith scoret og England til semifinalen

Liverpools Brad Smith scoret det første målet da England slo vertsnasjonen Serbia 3-0 i den siste og avgjørende gruppespillkampen i U17-EM. Samtidig vant Danmark 1-0 over Frankrike, noe som betyr at England er klare for semifinale.

Sju minutter var spilt da Brad Smith mottok ballen ute på venstresiden, og hans mellomting mellom et skudd og et innlegg gikk over Serbias keeper Nemanja Latinovic, traff stolpen og gikk inn i mål.

Hallam Hope økte Englands ledelse til 3-0, med scoringer i det 9. og 18.minutt.

I det 63.minutt ble Smith vist det gule kortet. To minutter senere entret klubbkamerat Adam Morgan banen. Han erstattet tomålsscorer Hallam Hope.

Andre omgang forble målløs, og med seier 3-0 samtidig som Danmark slo Frankrike, betyr dette at England møter Nederland i semifinale på torsdag. Tyskland ble gruppevinner Danmarks motstander i den andre semifinalen.

Alle de fire semifinalelagene er klare for U17-VM i Mexico i neste måned, sammen med de to gruppetreerne Tsjekkia og Frankrike.