Snart utlån for Gulacsi

Peter Gulacsi bekrefter at en utlånsavtale for ham neste sesong trolig blir klar i løpet av et par uker. Han har tilbud både fra klubber i og utenfor England. LFC kommer til å hente inn rutinert reservekeeper.

- Jeg tenkte på et mulig nytt utlån allerede i mars, selv det da ikke var noeemne at Brad Friedel eller Doni kanskje ville signere for Liverpool, sier PeterGulacsi til Nemzeti Sport. Den 21-årige ungarske reservekeeperen ønskerspilletid heller enn å sitte på benken for Liverpools førstelag. Etter at BradFriedel endte opp i Tottenham er Alexander Doni fra Roma ventet å komme inn somet rutinert alternativ for suverene Pepe Reina.

- Dette betyr ikke at jeg ønsker å oppheve min kontrakt med Liverpool. Da mineagenter antydet overfor klubben at jeg ønsket å gå ut på lån var de enig medoss i at det var det beste. Klubben har sagt at du ønsker å ha meg i lang tidframover og det gjorde meg veldig stolt. De la til at dersom jeg gikk på utlånville de hente inn en erfaren erstatter, noe en kan forstå.

- Den beste måten for meg å bli bedre på er å spille regelmessig. Jeg vet ikkehvor jeg kommer til å spille men forhandlinger går bra. Jeg har tilbud både fraEngland og også utenfor England. Jeg håper at jeg i løpet av ti dager eller touker vil vite hvor jeg kan fortsette min karriere, på utlån.

- Jeg hadde en fruktbar tid med Tranmere i fjor, hvor jeg spilte 16 kamper.Siden kom jeg tilbake til Liverpool i desember og satt på benken i 19 kamper iPremier League og fire i Europa League.

- Det var en stor ære og en nyttig erfaring. Det høres fint ut å værereservekeeper i Liverpool, men det medfører at jeg ikke får spilletid. PepeReina er på et annet nivå, jeg må bli mye bedre hvis jeg skal bli like god somham.

- For øyeblikket vil det ikke skje at jeg kommer inn på laget til Liverpool ogdet vil være feil å vente på at Reina skulle få en skade eller et rødt kort.Jeg ønsker å spille.