Spearing glad for å være friskmeldt

Jay Spearing var tilbake i spill igjen for reservelaget på tirsdag, etter å ha vært ute med en bruddskade i ankelen siden 19.november. Nå håper scouseren å spille seg inn i førstelagsdiskusjonen igjen.

- Det har vært veldig frustrerende med denne skaden. Det var ingen i nærheten da det skjedde. Jeg skulle blokkere et skudd, og så ble knottene sittende fast i bakken. Jeg falt, og hørte et smell. Vi må selvsagt leve med ting som dette, men timingen var ikke spesielt bra for meg. Men du må ta deg sammen, og komme tillbake, uttaler midtbanespilleren til Liverpoolfc.tv.

- Jeg føler meg mye bedre nå som jeg har fått spilt en reservelagskamp. Nå kan jeg kjempe for å få en kamp på førstelaget og vise Kenny hva jeg kan. Forhåpentligvis skjer det allerede i helgens lokalderby, legger han optimistisk til.

Spearing innser imidlertid at det er lite realistisk med et comeback på førstelaget så raskt.

- Jeg må antageligvis spille flere reservelagskamper før jeg blir involvert med førstelaget igjen. Det var en god reservelagskamp mot Sunderland. Vi begynte bra, og i første omgang spilte vi mye god fotball på deres banehalvdel. I annen omgang ble vi litt slitne, men vi holdt formasjonen bra og jeg syntes vi vant meget fortjent.

Liverpool har som kjent skiftet manager i løpet av Spearings skadeopphold. Scouseren ser nå frem til å spille under et av sine idoler fra guttedagene.

- Dette blir en ny start for alle. Kenny er vår manager nå, og vi må lytte til ham og adlyde ham. Alle vil ønske å vise seg frem fra sin beste side, og imponere manageren.

- Kenny har stor påvirkningskraft, med den statusen han har fra sine dager som spiller og manager. Det gir guttene mye selvtillit å spille under ham, og det er et løft for hele klubben.

- Kenny har alltid tid til å prate med deg, og han vil være til stor hjelp, spesielt for de lokale guttene. Vi vil jobbe med hans ideer.