Spearing klar etter bruddskaden

Under dagens pressekonferanse på Melwood avslørte Kenny Dalglish at Jay Spearing er skadefri og tilbake i full trening etter bruddskaden i foten.

Kenny Dalglish gjentok på dagens pressekonferanse det han fortalte Liverpoolfc.tv i går, når det gjelder skadesituasjonen til Daniel Agger, Steven Gerrard og Andy Carroll.

Manageren avslørte også at Jay Spearing er skadefri igjen. Midtbanespilleren er ifølge Dalglish fullt ut restituert etter et brudd foten. King Kenny fortalte også at han har Joe Cole i tankene til morgendagens kamp mot Sparta, etter at den tidligere Chelsea-spilleren fikk nesten en time på banen som innbytter for Fabio Aurelio i Praha.

- Joe Cole fikk god kamptrening i en time forrige uke, noe som var litt lenger en vi egentlig hadde tenkt oss. Det var kanskje litt tidlig for ham å spille så lenge, men når Fabio måtte ut med skade, så måtte han bare kastes innpå. Joe vil ha dratt nytte av det, så nå er vi i ferd med å få noen spillere tilbake fra skader, sa Dalglish.

- Andy Carroll er ikke langt unna å være tilbake i full trening, og er involvert med de andre spillerne i deler av treningsøktene. Som jeg har sagt før, må vi ikke foregripe begivenhetenes gang. Det kommer ikke noen overraskelse ved at han vil være på banen i morgen kveld.

Dalglish gjentok at man ikke vil ta noen sjanser med helsen til Steven Gerrard. Kapteinen har som kjent stått over de to siste kampene grunnet en lyskeskade.

- Han kan rekke West Ham-kampen på søndag. Vi får bare vente og se. Han er så nær et comeback nå, at vi må ta en avgjørelse på om vi skal ta sjansen på å benytte ham, eller la ham bli hjemme. Vi er ikke kommet dit hen ennå, men vi kan stå overfor den problemstillingen i morgen.

Dersom du ønsker siste nytt om Liverpool sendt direkte til din mobil når det skjerPrøv denne linken.