Spearing takker Gerrard og Carra for fremgangen

Jay Spearing har spilt seg til en fast plass på Liverpools sentrale midtbane i Steven Gerrards skadefravær. Nå takker han nettopp lagkaptein Gerrard og fungerende kaptein Jamie Carragher for fremgangen han har hatt.

- De har hjulpet alle oss ungguttene etter at vi kom til Melwood. Som forsvarer har Carra vært til spesielt stor hjelp for Flanno, Jack og Kels, men også for meg selv og Jonjo Shelvey. Stevie har vært der for oss fra dag en av. Han forteller oss hva han synes vi må bli bedre på, og vi er ham en stor takk skyldig for det. Jeg tror ikke vi kunne ha fått en bedre person å lære fra, sier Spearing til LFC Weekly.

- Nå tar jeg en kamp om gangen. Jeg vet at Stevie vil komme inn på laget igjen, da han er en av verdens beste midtbanespillere. Men for øyeblikket gjør jeg så godt jeg kan, og forhåpentligvis er det ikke min plass han tar når han kommer tilbake!

- Vi er optimistiske med tanke på resten av sesongen, og også med tanke på neste sesong. Men først og fremst må vi konsentrere oss om kampene vi skal spille de kommende ukene. Det er ikke noe poeng i fokusere på neste sesong uten å avslutte denne sesongen sterkt. Jobben starter på treningsfeltet hver eneste dag, for vi ønsker å holde vår gode form vedlike.

- Vi vet at dersom vi gjør ting slik vi har gjort en stund nå, vil vi avslutte sesongen på en god måte. Klarer vi det, kan både fansen og vi selv se frem til neste år. Vi må spille med stor oppofrelse og lidenskap resten av denne sesongen, og fortsette med det også neste sesong.