Spillere snart tilbake

Glen Johnson forventes å være uaktuell også til morgendagens kamp mot Bolton, samt landskampene for England. Raul Meireles har ikke brukket kragebeinet.

Kenny Dalglish lar det skinne igjennom at man ønsker at Glen Johnson skal få ytterligere to uker til å bli helt restituert av sin strekkskade, uten spill på klubb og landslag, før han er tilbake i førstelagstroppen igjen. Det at Martin Kelly viser god form gjør det valget lettere.

- Vi må ta en sjekk på det, svarer Dalglish Liverpool Echo på spørsmål om tilgjengelighet for Johnson. – Hvis han ikke er klar (mot Bolton) vil han heller ikke være klar mot England.

- Martin kom inn sist uke og var glimrende slik at det er ikke noe poeng i prøve å forsere noen tilbake som ikke er helt klare. Vi vil håndtere Glen slik vi gjør med alle andre.

Mellom linjene leser en at Glen Johnson da trolig vil være aktuell igjen for kampen mot Stoke, rett etter landslagsoppholdet.

Ifølge Liverpool Daily Post har Raul Meireles ikke brukket kragebeinet, uten at det har kommet noen nærmere diagnose på skaden til portugiseren. Det vil derfor være håp om at Meireles også er snart tilbake på banen.

De øvrige på skadelisten er Steven Gerrard og Fabio Aurelio. Røde fans vil ikke minst håpe å få se at Stevie G de nærmeste dagene ytterligere kan oppgradere sin trening og snart være klar for spill igjen.