Spillerne tilbake på Melwood

I dag er en del av førstelagsstallen tilbake på treningsfeltet. Deriblant også Kevin Keen og en del spillere man hadde håpet at man hadde fått solgt til nå. Sportsmans dinner med Ronnie Whelan.

I dag startet Liverpool sin pre-seasontrening, og mesteparten av førstelagsstallen er tilbake på treningsfeltet på Melwood. Unntaket er de spillerne som har vært involvert med landslag, eller som spiller Copa America i Argentina.

På bildene Getty Images har lagt ut, kan man se at førstelagstrener Kevin Keen allerede er på plass i sin nye jobb, og at Alberto Aquilani er tilbake på Merseyside. Også spillere som Joe Cole, Sotirios Kyrgiakos og Christian Poulsen deltok på dagens trening. Spillere mange ville forvente at allerede var solgt i sommer. Steven Gerrard trente ikke med den øvrige troppen, men gjorde øvelser på egenhånd. En gledelig overraskelse var det at både Jonjo Shelvey, Martin Kelly og Daniel Agger trente med ball, og dermed synes å være kvitt skadene de slet med mot slutten av sesongen.

Sportsmans dinner med Ronnie Whelan
I forbindelse med kampen mot Bolton i august arrangeres det en sportsmans dinner Ronnie Whelan. Dette skal skje fredag 26. august, klokken 19.00. Hvor det skal foregå er enda ikke klart, men man kan allerede nå bestille bord på [email protected]