Spillerovergang inngår i Hull-avtale

Hull opplyser at en spillerovergang før sesongstart er en del av pakken som inneholder treningskamp mot Liverpool FC.

I går ble det klart at Liverpool og Hull møtes i treningskamp på KC Stadium lørdag 23. juli. Hull Citys fotballdirektør Adam Pearson bekrefter at avtalen også inneholder en overgang for en spiller, men Pearson ønsker ikke å kommentere vedkommendes identitet.
- Det er bundet opp en signering til avtalen, men jeg har ingen kommentar om spilleren involvert, sier Adam Pearson til Hull Daily Mail.

Hull Daily Mail hevder at Hull skal hente en spiller fra Liverpool. Lokalavisen spekulerer imidlertid om partene har avtalt en overgangssum for Daniel Ayala. Midtstopperen spilte 12 kamper for Hull sist sesong, men returnerte i januar på grunn av skade. Daværende Liverpool-manager Roy hodgson var kritisk til Hulls skadebehandling av spilleren og ønsket derfor ikke å la spilleren få forlenge låneavtalen. 20-åringen ble istedenfor leid ut til Derby. En overgang for Ayala vil i så fall bety at Hull starter sesongen med et nytt stopperpar, etter at tidligere Liverpool-spiller Jack Hobbs ble formelt klar i går.

David Amoo tilbrakte to måneder på lån hos “Tigrene” forrige sesong. Kantspilleren scoret ett mål på syv kamper, der av seks av dem kom som innbytter.

Hulls keepersituasjon er også uavklart.
- Vi ser på en rekke alternativer når det gjelder våre keepere. Det vil bli klart om en uke til ti dager, uttaler Pearson.

Tabloidavisen Daily Star hevder at Peter Gulacsi kommer til å bli lånt ut til Championship-klubben.