Spurs uten Dawson

Tottenham-kaptein Michael Dawson vil være ute i to måneder grunnet en akillesskade, og spiller ikke mot Liverpool. Rafael van der Vaart er imidlertid spilleklar.

Dawson pådro seg skaden på trening i forrige uke, og sto over når Tottenham vant 2-0 borte mot Wolverhampton. Med kapteinen ute har manager Harry Redknapp begrensede muligheter når han skal komponere midtforsvaret sitt.

William Gallas og Vedran Corluka sto også over mot Wolves grunnet skader, slik at stopperparet besto av Younes Kaboul og skadeutsatte Ledley King. Et alternativ til King er Sebastien Bassong. En spiller Redknapp forsøkte å kvitte seg med i sommer.

- Hele situasjonen er et mareritt, uttaler Spurs-manager Harry Redknapp til Daily Mail.

- Jeg aner ikke hvilket lag jeg vil være i stand til å benytte. Jeg vet i grunnen ikke hvem som blir klar til Liverpool-kampen, legger han til.

Samtidig er Rafael van der Vaart irritert over at han ikke ble inkludert i Tottenhams tropp til torsdagens kamp mot PAOK Saloniki i Europa-ligaen. Han bekrefter at han er skadefri, og definitivt kan spille mot Liverpool på søndag.

- Jeg synes det er merkelig at jeg ikke har blitt tatt med i troppen. Spurs kunne i det minste ha forhørt seg med meg om min situasjon, uttaler Van der Vaart på sin offisielle nettside angående Europaliga-spill.

- Det er for sent nå. Jeg vil i stedet fokusere på kampen mot Liverpool. Jeg er ganske overbevist om at jeg vil være klar til den kampen takket være Dick van Toorn, avslutter nederlenderen.