Sterk seier for Aquilani

Alberto Aquilani spilte hele kampen da Juventus slo Inter 1-0 på hjemmebane i kveld. Paul Konchesky spilte 90 minutter for Nottingham Forest.

Juventus er tilbake blant topp seks i Serie A etter dagens sterke 1-0 seier over Inter. Alessandro Matri scoret kampens eneste mål etter en halvtime. Liverpools utlånte midtbanespiller, Alberto Aquilani, spilte samfulle 90 minutter.

90 minutter med fotball ble det også på Paul Konchesky tidligere i dag. Nottingham Forest kom tilbake etter å ha ligget under 1-0, og klarte 1-1 borte mot Queen's Park Rangers trass i at de måtte spille halvannen omgang med bare ti mann. Radoslaw Majewski ble nemlig utvist allerede etter 23 minutter, på stillingen 1-0 til vertene.