Sterke rykter om Suarez

I følge rapporter i Nederland skal Liverpool ha lagt inn et offiseilt bud på Ajax-spissen Luis Suarez. 23-åringen skal selv ha et ønske om å forlate Ajax.

Velinformerte Rory Smith i Telegraph skrev i dag at Liverpool jakter den uruguaynske landslagsspissen Luis Suarez. Nå i formiddag kommer det rapporter fra Nederland om at Liverpool skal ha lagt inn et bud på angriperen.

Det går mange rykter om overgangssum, men ingenting er så langt bekreftet. Enkelte rapporter sier de røde skal være villig til å gi £17 millioner for spissen, og skal også være villig til å inkludere Ryan Babel i en byttehandel for å presse ned prisen. Ajax skal dog stå fast på sitt prisforlangende på £21 millioner.

Også Tony Barrett har bekreftet at Liverpool har hatt Suarez i kikkerten lenge, og at det er en spiller man har speidet mye. Suarez scoret forrige sesong hele 49 mål på 48 kamper for den nederlandske toppklubben. Mest kjent ble han likevel for handsen på streken, som forhindret at Ghana vant kvartfinalen i VM på slutten av siste ekstraomgang. Uruguay vant straffekonkurransen, og Suarez ble helt i hjemlandet.