Sterling håper på en karriere i rødt

Raheem Sterling vet det er vanskelig, men håper å kunne slå til og få en karriere på Anfield. Han synes det var en stor erfaring da han fikk være med i Europa League-troppen forrige sesong.

Raheem Sterling ble hentet med et stort rykte fra Queens Park Rangers i februar 2010, og har gjort det såpass bra i Liverpool at han er en spiller mange har store forhåpninger for. Forrige sesong markerte han seg med å score fem mål da de røde slo Southend 9-0 i FA Youth Cup, og fikk være med førstelaget på Europa League-turen til Sparta Praha.

- Liverpool er en av de beste klubbene i verden, så det vil alltid bli tøft å slå gjennom på førstelaget. Spillerne i klubben er av toppkvalitet, men det var en stor opplevelse for meg å være med i troppen i Europa League forrige sesong, sier Sterling i et intervju med sportsvibe.co.uk.

Sterling og venstreback Brad Smith er ventet å starte når England i natt møter Canada i U17 VM. Også Matty Regan, Adam Morgan, Jack Dunn og Tyrell Belford er i Englands VM-tropp.