Steven gleder seg til comeback

Steven Gerrard har ikke spilt fotball siden 6. mars. Nå kan kapteinen knapt vente på at den nye sesongen skal sparkes i gang, og håper han kan komme tilbake bedre enn noen gang.

Sist Steven Gerrard spilte en fotballkamp var i 3-1 seieren over Manchester United på Anfield 6. mars. I april ble det bestemt at han skulle gjennom en operasjon, for å få bukt med lyskeproblemene som gjorde at han kun spilte 24 kamper for klubben i 2010/11-sesongen.

- Jeg ønsker å komme tilbake med et smell, og håper jeg får en stor sesong. Siden jeg var 17 har det alltid handlet om fotball, og jeg har aldri hatt en periode på mer enn fire eller fem uker borte fra spillet, så mentalt har det vært godt med hvile, sier Gerrard til Liverpoolfc.tv i et intervju fra golfturneringen han og Steven Gerrard Foundation arrangerte i Portugal.

- Du ønsker ikke å miste kamper, men når du ser kampene gir det deg den lysten til å komme tilbake. Jeg vil komme tilbake sulten, og forhåpentligvis har jeg en produktiv sesong foran meg. Jeg har fått hvile mentalt, og skaden ser ut til å leges bra så jeg kan ikke vente på at den nye sesongen skal sparkes i gang.

Steven Gerrard har med seg fysioterapeuter fra Melwood til sitt feriested i Portugal, hvor han har fått behandling hver dag. Kapteinen håper at han har flere år foran seg på banen.

- Vi er glade for hva vi har oppnådd men det er fremdeles mye tid igjen for meg til å vinne enda større og bedre ting. Jeg ønsker å avslutte karrieren min med et par trofeer til. Jeg ser alltid på 35 års-tallet. Dersom jeg kan komme meg dit, og fremdeles være involvert med Liverpool, vil jeg være fornøyd. Men for øyeblikket føler jeg meg så god som noen gang. Jeg har hatt tid til å få orden på kroppen.

- Jeg er fremdeles fire eller fem uker unna kampform, men jeg tror jeg kan komme tilbake i bedre fysisk form enn jeg noen gang har vært.