Stolt førstelagstrener

Kevin Keen var i dag på Melwood som ny førstelagstrener. Han er veldig stolt over å ha fått jobben, og er veldig glad for å få sjansen til å jobbe med Kenny Dalglish og Steve Clarke.

Da Kevin Keen debuterte for West Ham for 25 år siden var det mot nettopp Liverpool, og de røde knuste The Hammers 5-2, i en kamp hvor Kenny Dalglish scoret to mål på Upton Park. Det har allerede vært samtaleemne på Keen sin første arbeidsdag.

- Det har allerede blitt nevnt. Jeg var innbytter den dagen og vi tapte 5-2. Jeg tror Kenny også var innbytter, men han scoret et par mål. Det var ikke så ofte at West Ham slo Liverpool, sier Keen i et intervju med Liverpoolfc.tv.

- Jeg føler meg veldig priviligert og stolt over å være her, og å få være en del av en så fantastisk klubb. Jeg vokste opp på 70 og 80-tallet, da Liverpool hadde sin storhetstid og vant europacupene og ligaen hvert år. Det er minner fra barndommen. I mine øyne er Liverpool en av de største klubbene i verden, så jeg er veldig glad for at jeg er her.

- Jeg var tilbake som trener i West Ham i ni år etter ni år som spiller der, så den klubben har vært en stor del av livet mitt. Da jeg fikk telefonen fra Liverpool tenkte jeg timingen var perfekt for meg. Det å få komme hit og være en del av det Kenny, Steve Clarke, Damien og eierne forsøker å gjøre med å ta klubben fremover er veldig spennende.

- Jeg kjenner Steve veldig godt fra min tid i West Ham, og lærte mye fra han da han var assistentmanager for Gianfranco Zola. Han er veldig nøye når han planlegger, er en fantastisk trener og en veldig hyggelig person å jobbe med.

Etter sin første arbeidsdag håper Keen at han kan hjelpe de røde med å vinne troféer igjen.

- Jeg ønsker å komme hit og bidra til at vi kan vinne troféer for supporterne. Vi har mye arbeid foran oss fra nå og frem til den første kampen denne sesongen mot Sunderland, men jeg er der jeg ønsker å være. Jeg ønsker å være på treningsfeltet og hjelpe spillerne med å forbedre seg enten de er 16, 17, 18 eller 33 år gamle. Jeg ønsker å få det beste ut av alle, avslutter han.