Stor systemoppdatering

Supporterklubben vil fra midt på dagen onsdag starte en stor systemoppdatering av sitt medlemsregister. Arbeidet kan ta rundt to uker. Dette skjer i forbindelse med tilpassing til eFaktura og Avtalegiro.

Siden det første medlemsregisteret ble ordentlig tilrettelagtfor data på begynnelsen av 90-tallet fikk alle femsifret medlemsnummer. Detlaveste medlemsnummer har siden den gang vært 10000. De første medlemsnumrenesom ble tildelt, etter oppstarten i 1980, eksisterer ikke lenger. Medlem nummerfire i august 1980 kan ha medlemsnummer 12345 i dag. Det er ikke knyttet ansiennitettil medlemsnummer.

For å tilrettelegge for mer moderne måter å betale ogfornye medlemskapet på, må vi gjøre en del omlegginger av systemene våre. Vitrenger kort fortalt en høyere serienummer, og alle vil derfor etteromleggingen få et medlemsnummer på seks siffer. Medlemsnummer 12345 blir til112345, og så videre. Alle får altså et 1-tall foran seg, som da blir det nyemedlemsnummeret.

Etter systemoppdateringen vil det være mulig å betale eller fornye kontingent medbare et par tastetrykk i nettbanken – etter du har godkjent avtale for dette(kommer automatisk opp). På sikt trenger vi derfor ikke sende ut så mangegiroer som vi gjør i dag med Kopite.
Foreningen vil også ha mulighet til å sende medlemskapsfaktura på email nårfolk melder seg inn, i stedet for og printe ut disse, pakke dem i konvolutterog sende dem per post.

Tidspunktet vi velger å gjøre dette på er naturligvisikke tilfeldig. Sesongen er over og tempoet ikke så høyt, og vi ønsker ogsåkunne trykke de nye medlemsnumrene på det nye medlemskortet.

Systemoppdatering påvirker både vårt medlemsregister og økonomisystem. Fra i onsdag 1. juni kl 12 og frem til kjøringener ferdig vil det derfor ikke være mulig å lese inn innbetalinger, opprette nyemedlemskap eller sende ut medlemspakker eller nye giroer, etc. Du kanheller ikke logge på Min Side og gjøre endringer. Vi beklager dette.

Dersom du ønsker å melde deg inn i Supporterklubben nå må du derfor gjøre detfør onsdag kl 12.