Storseier for Aquilani og Milan

Flere av Liverpools utlånte spillere har vært i aksjon denne lørdagen. Alberto Aquilani og Joe Cole var med på å sikre solide seire for AC Milan og Lille. Både David Amoo og Stephen Darby fikk 90 minutter i League One.

Alberto Aquilani spilte hele kampen da AC Milan vant 3-0 over Palermo i Serie A i kveld.

Joe Cole startet på innbytterbenken i Lilles bortekamp mot Auxerre. Han entret banen i det 79.minutt, på stillingen 1-1, og var med på å sikre Lille en sterk 3-1 seier. Lille er dermed oppe på 4.plass i fransk Ligue 1.

Jonjo Shelvey hadde en svart dag på jobb, da Blackpool tapte hele 4-0 for Shelveys favorittlag West Ham. Midtbanespilleren ble byttet ut etter 73 minutter. Da hadde vertene allerede puttet sine fire scoringer. Peter Gulacsi satt på innbytterbenken og slapp aldri innpå, da Hull spilte målløst i Brighton. Hull er nå oppe på 6.plass i The Championship, mens Blackpool er nede på 13.plass.

I League One spilte David Amoo hele kampen da hans Bury tapte 1-0 borte for Leyton Orient. Amoo fikk gult kort for usportslig oppførsel helt på tampen av kampen. 90 minutter på banen fikk også Stephen Darby da hans Rochdale klarte 2-2 mot Colchester på hjemmebane. Gjestene ledet 2-0 før kvarteret var spilt, men fikk så en spiller utvist i det 29.minutt. Dermed kom vertene tilbake i kampen, og klarte å utligne i det 88.minutt. Bury ligger på 16.plass i divisjonen, med Rochdale hakk i hæl på 18.plass.