Stortap for Gulacsi

Peter Gulacsi hadde ingen god dag på jobben da Hull i kveld tapte 4-1 for Leeds på Elland Road. Uavgjort for Darby og tap for Hansen.

Utlånte Gulacsi måtte gi en retur i forkant av Leeds sin første første scoring. Ungareren var heller ikke heldig med sin inngripen i forkant av vertenes andre scoring, som førte hjemmelaget opp i 2-1. Bare to minutter etter pause måtte så Gulacsi se et frispark fra 25 meters hold gå i mål. Og det stoppet altså til slutt på 4-1 for vertene.

Litt bedre gikk det for forsvarsspiller Stephen Darby, som spilte hele kampen da Rochdale spilte 0-0 mot Carlisle på hjemmebane.

I League Two voktet Martin Hansen buret for Bradford City, som tapte 1-0 for Accrington Stanley på bortebane.