Suarez allerede en helt på The Kop

Kenny Dalglish mener at Luis Suarez er en etablert favoritt i helrødt og kommenterer søramerikanerens reaksjon etter å ha blitt byttet ut mot Wolves.

- Han ønsker å være involvert hele tiden, forklarer Kenny Dalglish til Daily Telegraph en rasende nr.7 som sparket til vannflasker og var tydelig forbannet over å bli erstattet av Steven Gerrard på lørdag. – Han ønsker å spille så mange minutter som mulig og han ønsker å score.

- Han er ikke bare på rett spor, fortsetter Liverpools manager om den nye publikumsfavoritten på The Kop. – Han er etablert. Han var det fra det øyeblikket han scoret sitt første mål etter å ha kommet innpå i sin debut mot Stoke.

- Fansen elsker ham fordi han er ekte vare. Han gir 100 prosent. De elsker slike spillere. Våre supportere er de mest intelligente som jeg har vært borti og, for meg, forstår de når noen gjør det bra.

- Han var imponerende, medgikk Mick McCarthy hos Wolves. – Han er noe for seg selv. Jeg sa til Kenny at han aldri gjør det du forventer at han skal gjøre. Du tror han skal skyte og han legger inn en finte. Du tror han skal møte ballen og isteden går han på et løp.

- Du vet ikke hvordan du skal håndtere ham. Han er bare en forbannet god spiller.