Suarez begynner å bli utålmodig

Ifølge den nederlandske avisen De Telegraaf begynner Luis Suarez å miste tålmodigheten med Ajax. Alle forhandlinger er satt på vent til til Ajax-direktør Van den Boog returnerer fra Sør-Afrika i morgen kveld.

Suarez håper på en overgang til Liverpool i dette transfervinduet, men har så langt ikke snakket med pressen om overgangssagaen. Damien Comolli reiste i går til Amsterdam i håp om å fullføre en overgang for uruguayaneren, bare for å bli møtt med en kald skulder og et krav om 30 millioner euro fra Ajax. Liverpool har lagt inn et bud på halvparten av dette.

De Telegraaf tror at Suarez nå begynner å bli irritert på Ajax. Spilleren vet nemlig at Comolli aldri ville ha reist til Nederland for å forhandle med Ajax dersom han på forhånd hadde fått indikasjoner om at Ajax ville stå knallhardt på et så høyt prisforlangende. Det faktum at partene i går møttes, trodde Suarez var et tegn på at de nærmet seg hverandre.

Ajax-sjef Van den Boog befinner seg akkurat nå i Sør-Afrikga, og forhandlingene vil ikke bli gjenopptatt før han returnerer til Amsterdam i morgen kveld. Da har klubbene fem dager på seg til å bli enige, før transfervinduet stenger.

Eller som De Telegraaf skriver; Suarez har fem dager på seg til å tvinge frem en overgang.