Suarez gleder seg til Copa America

Luis Suarez kommer ikke til å være med på Liverpools preseason-tur til Asia på grunn av at han vil være opptatt med spill for Uruguay i Copa America. Spissen gleder seg stort til mesterskapet.

CopaAmerica starter 1.juli, og Suarez er godt i gang medforberedelsene til mesterskapet sammen med den øvrigeUruguay-troppen. Det er 16 år siden Uruguay sist vant Copa America.Det håper Liverpool-spissen at man skal få gjort noe med isommer.

- Forventningene er virkelig store blant fansenhjemme i Uruguay, etter at vi kom lengre enn noe annetsør-amerikansk lag under VM i Sør-Afrika. Men som tropp må viglemme det som skjedde i VM nå. Det er et tilbakelagt stadium. Ja,vi presterte bra og er stolte over det vi oppnådde, men vi måfokusere på nåtiden, siteres Suarez av Liverpool Echo.

- VMog Copa America er to vidt forskjellige turneringer. Det er 16 årsiden sist vi vant Copa America. Vi blir alltid regnet med blantfavorittene, men vi bør ikke gå til turneringen og tro at vifavoritter selv. Det er mye bedre å holde en lav profil, og benytteden samme tilnærmingen til mesterskapet som vi hadde til VM.

Suarezlegger imidertid ikke skjul på at han drømmer om å møtelagkamerat Lucas Leiva og Brasil i finalen i Copa America den24.juli.

- Vi har snakket mye om turneringen. Det er synd atMaxi Rodriguez ikke kom med i Argentinas tropp, men Lucas er med iBrasils tropp, så vi drømmer om en finale mellom Brasil og Uruguay.