Suarez igjen i hardt vær?

Den engelske tabloidpressen har publisert et bilde hvor Luis Suarez «viser finger’n», etter sigende mot fansen til Fulham etter kampslutt på Craven Cottage. Kenny Dalglish tar sin spiller i forsvar.

Luis Suarez vil på tirsdag igjen være på baksidene til en del engelske aviser, hvor Liverpools angriper skal ha vist en uanstendig bevegelse mot hjemmefansen. Suarez er som kjent anklaget for å ha kommet med rasistiske kommentarer mot Patrice Evra, en sak som ennå ikke er avklart.

- Jeg har ikke sett bildene og jeg stoler ikke på noen angående dette, uttalte Kenny Dalglish da han ble konfrontert med saken på en pressekonferanse etter tapet mot Fulham. – Hvis dere viser meg bildet og det som blir sagt er sant, da har jeg en avgjørelse å ta.

- Det var skandale, uttalte Liverpools manager videre på spørsmål om at fansen til Fulham til stadighet ropte «juksemaker» (cheat) til Luis Suarez under kampens gang. – Vi prøver å ta vare på Luis som best vi kan, og jeg tror det er på tide at han begynner å få beskyttelse fra noen.

- Hans integritet er uklanderlig, han kan se seg selv i speilet og legge seg om kvelden og sove med god samvittighet.