Suarez lærer seg engelsk

Luis Suarez har begynt å lære seg engelsk. Uruguayaneren er den Everton-forsvarerne frykter mest foran lørdagens Merseyside-derby.

Luis Suarez kom til Europa fra Nacional i 2006, og lærte seg det kompliserte nederlandske språket på de årene han var i Nederland. Nå forteller han på Facebook og Twitter at han er i gang med engelskundervisning.

Angriperen har scoret fire mål og vært involvert i åtte kamper så langt denne sesongen, og er den spilleren forsvarerne hos Everton frykter mest foran Merseyside-derbyet på lørdag.

- Luis virker å være en stor spiller. En strålende spiller med mange kvalitet som kan score mål, sier Sylvain Distin i følge Liverpoolfc.tv.

- Han vil ikke være den første stjernespissen jeg har møtt. Jeg har vært her i 10 år, og vet ikke hvor mange kamper jeg har spilt, men jeg har spilt mot spillere som Thierry Henry, Alan Shearer, Didier Drogba, Nicolas Anelka og Fernando Torres. Jeg kunne gitt 50 navn på toppspisser jeg har møtt.

- Jeg spilte mot Edin Dzeko og Aguero forrige helg, så dette kommer bare til å bli en ny god utfordring. Jeg kan ikke vente.

- Jeg synes Aguero og Suarez er veldig like på måten de er bygd fysisk og på måten de spiller på. Dette vil bli enda en god test, avslutter Everton-stopperen som var linket til Liverpool da han spilte for Portsmouth i 2009.