Suarez ønsker seg til England

Luis Suarez sier til Sunday Times at han ønsker å spille i Premier League. Ajax-spissen mener at engelsk fotball vil passe hans spillestil perfekt.

- Premier League er en liga jeg føler meg tiltrukket av. England er et land der det spilles virkelig god fotball. Sammen med den spanske ligaen er kanskje Premier League den beste i verden. I England er det flere klubber som aspirerer til å vinne, og de er også veldig sterke i Champions League, siteres den Liverpool-linkede uruguayaneren.

- Før trodde jeg at engelsk fotball ikke passet min spillestil. Men jeg så Tevez spille for Boca og Corinthians, og jeg så aldri for meg at han ville spille i Premier League. Når jeg ser hvordan Tevez fremstår der, mener jeg at jeg også kan lykkes i England. Dette på grunn av energien og innsatsen de legger i spillet i England. Nå tror jeg fotballen der vil passe meg.

- Jeg lærte mye som liten, da jeg spilte på gatene i Uruguay. Du blir sparket, du spiller uten sko og du må utvikle spillet ditt slik at du unngår å bli sparket ned. Du må være dyktig.

- Jeg vet jeg besitter noen kvaliteter, men det er også et element av hell i spillet mitt. Jeg har ofte flaks når ballen spretter min vei, forandrer retning i en forsvarers fot, kne eller legg. Jeg får ballen tilbake, fordi jeg er sterk. Det er en del av spillet mitt.

- Jeg prøver ofte å slå tunneler, for det er ofte vanskelig å komme forbi på høyre eller til venstre, fordi det ikke er nok rom. Av og til har jeg hellet med meg.