Suarez rekker ikke sesongstart?

Luis Suarez vil muligens miste sesongstarten på grunn av Uruguay sin suksess i Copa America. Spilleren vil ikke være tilbake på Melwood med det første.

Uruguay slo ut Argentina og spilte seg dermed til semifinale i Copa America. Luis Suarez og hans lagkamerater møter nå Peru, om en finaleplass på søndag. Dersom de lyseblå skulle tape den kampen, må de fremdeles bli igjen i Argentina for å spille bronsefinale, og dermed blir Suarez sin hjemkomst til Merseyside enda mer utsatt.

Det er nå under en måned til seriestart, og spilleren må også ha sin ferie, så det er mulig at angriperen mister sesongstarten.

- I fotball må du bare akseptere at andre land og kontinenter har sine mesterskap. Det er opp til guttene å reise dit for å gjøre sitt beste for landslaget, sier Steve Clarke til The Times.

- Når de kommer tilbake vil vi vurdere situasjonen, og se hvordan det står til med dem fysisk og mentalt, og så vil vi vurdere hvor vi skal plassere dem i forhold til treningsprogrammet.

- Om de er klar til sesongstarten så er det bra, men dersom de behøver lengre tid for restitusjon så er det en grunn for at vi har en stor stall. Det vil gi noen andre en mulighet.