Suarez suveren i august

Luis Suarez var overlegen i avstemningen om månedens spiller på Liverpools offisielle hjemmeside. Søramerikaneren sier han trives med måten de røde har spilt på denne sesongen.

I kåringen av Liverpools beste for august fikk Luis 71 prosent av stemmene. Lucas var neste på listen med åtte prosent, mens nykommerne Stewart Downing og Jose Enrique hadde tillit hos fem prosent av de som tok et valg.

- Jeg er veldig fornøyd siden laget har startet virkelig bra, sier Luis Suarez til liverpoolfc.tv. – Det er alt jeg ønsker. Vi har bare spilt tre ligakamper, men vi vil prøve å fortsette på samme måten.

- Det viktige for meg er at hele laget trives. Det dreier seg ikke bare om en spiller som gjør sitt, sier angriperen som scoret i sesongens tre første kamper mot Sunderland, Arsenal og Exeter.

- Hvis laget vinner og spiller bra, da er jeg fornøyd. Hvorvidt jeg skal spille eller ikke er opp til manageren å tenke på, men det er også sant at han må vite når han skal rotere litt på troppen.

- Jeg liker måten vi spiller på og taktikken som vi har hatt i de siste kampene. Jeg synes også lagmoral er veldig viktig. Hvis ikke alle kommer overens utenfor banen da er det vanskelig å nå de mål som en setter seg på gressmatta.

- Alle de nye guttene som har kommet inn har hjulpet oss mye. Det er viktig, ikke bare for hele laget men også for fansen.