Suarez tilbake 5. august

I følge Darren Burgess som er Head of Fitness and Conditioning i Liverpool FC vil Luis Suarez returnere til Liverpool åtte dager før seriestart. Han forklarer metodene med å få spillerne klar til seriestart.

I et eksklusivt videointervju med Sports Illustrated forteller Darren Burgess om hvordan han og resten av støtteapparatet jobber med å få spillerne i kampform etter sommerferien. Han går inn på hvordan treningsoppsettet legges opp forskjellig fra spiller til spiller, fra en Andy Carroll som ikke behøver så mye løpetrening uten ball, til sør-amerikanerne som spiser middagen sin rundt midnatt.

Hele det interessante intervjuet kan ses på denne linken.

Men noe som kanskje er enda mer interessant som kom frem, er når Luis Suarez kommer tilbake til Liverpool for pre-season. En forventer at den nybakte Copa America-mesteren kommer til å miste de første kampene, etter en ferie med turnering, og ferie tett opp mot den nye sesongen.

Luis Suarez skal i følge Burgess returnere til Melwood 5. august, noe som er åtte dager før serieåpningen mot Sunderland.

Lucas Leiva har holdt Burgess oppdatert på helsen sin under oppholdet i Brasil, og ventes snart tilbake om en uke.