Suso nr. 35 og Sterling nr. 38

Akademi-direktør Frank McParland er henrykt over at talentene Suso og Raheem Sterling har blitt tildelt draktnummer på førstelaget. Håper nyerverveslen Conor Thomas vil fortsette utviklingen.

Suso og Raheem Sterling ble tidligere i uken tildelt draktnummer.
- Jeg antar den store nyheten for alle assosiert med The Academy og reservelaget er at Raheem Sterling og Suso begge har blitt tildelt draktnummer. Suso har fått nr. 35 og Raheem vil bære nr. 38, forteller Frank McParland til Liverpoolfc.tv.

- Det er flott for alle som har jobbet hardt for å hjelpe disse guttene med progresjonen, og det vil virke som en pådriver for noen av de andre guttene.

- Raheem er bare 16 år. Hvis han kan få en så stor belønning for sine prestasjoner, er det ingen grunn til at noen av de andre involverte med U18 ikke kan klare det samme. Han var tydelig henrykt over å få nyheten. Reaksjonen fra lagkameratene var også fantastisk.

- Vi har plan for å la mange av ungguttene få en smak av Melwwod. Raheem er bare en av dem. Dere må huske at han fortsatt går på skolen. Han er et spesielt tilfelle. Et godt eksempel her om dagen var da han skulle ha eksamen. Det avgjør om han kan komme på trening, så vi må være pliktoppfyllende med hans utdanning både på og utenfor banen.
- Vi følger hver spiller. Når sjefen synes det er riktige, vil de få sjansen.

- Vi er egentlig ikke involvert i overgangsvinduet. Hvis vi er interessert i å signere en unggutt, er det vanligvis en guttespiller som er under 16 år. Slike avtaler kan vi gjøre når som helst på året.

Frank McParland var på Melwood da Liverpool hentet Andy Carroll og Luis Suarez.
- Jeg var der fordi vi hentet en ung gutt som heter Conor Thomas fra Coventry. Han måtte gjennomføre den medisinske testen. Jeg har sett ham en stund nå. Vi føler at han er et topp prospekt.

- Damien var involvert i forhandlingene med Coventry. Vi har Conor her frem til sesongslutt. Det er en flott situasjon for oss å være i stand til å hente unge engelske spillere som det.

- Han har spilt for England på ulike nivåer. Det er nå opp til å vise hva han er kapabel til. Vi tror han kan gjøre det meget bra, ellers ville vi ikke ha hentet ham hit. Det er opp til ham å bruke dette som en plattform til å fortsette utviklingen og vise hvor god han er.

- Han kommer til å trene med reservene og vil være involvert i noe arbeid med førstelaget. Det er en flytende situasjon med at mange går mellom U18, reservelaget og førstelaget.

Suso og Raheem Sterling tar over draktnumrene etter henholdsvis Conor Coady og John Flanagan.