Swansea res - Liverpool res 2-1

Liverpools reservelag tapte 1-2 borte mot Swansea sin første kamp i Premier Reserve League for sesongen. Conor Coady sendte Liverpool i ledelsen i det 6.minutt. Emmanuel Mendy utvist.

Liverpools reservelag spiller sin første kamp i Premer Reserve League for sesongen når de gjester Swansea på Parc-Y-Scarlets i Llanelli.

Swansea: Tremmel, Richards, Ben Davies, Alfei (Pike 52), Thomas, Gower, Orlandi, Lucas, Beattie, Cotterill (Edwards 82), Butler.
Innbyttere: Oliver Davies, Smith, March.

Liverpool: Belford, Rafferty, McGiveron, Sama, Mendy, Coady [kaptein], Sterling, Suso, Eccleston (Ngoo 65), Adorjan (Roberts 39), Silva (Amoo 70).
Ubenyttede reserver: Stephens, Hajdu.

Raheem Sterling starter for første gang en kamp for Liverpool i Premier Reserve League.

1.omgang:

6.min 0-1 COADY: Adorjan slår inn frispark fra venstre. En Swansea-spiller stusser ballen bakover i feltet. Coady dukker opp på bakre stolpe og bredsider ballen i mål.

31.min 1-1 BEATTIE: Innlegg fra Liverpools venstre. Sama bommer på ballen. Craig Beattie dukker opp midt foran mål og kan enkelt sette ballen i mål.

32.min MENDY blir utvist for å forhindre en scoringssjanse i straffefeltet. Uvøren takling på Beattie.

33.min 2-1 COTTERILL (str. 33): Cotterill scorer enkelt fra straffemerket. Belford går feil vei.

39.min: Michael Roberts kommer inn for Kristjan Adorjan. Coady har gått ned i midtforsvaret.

PAUSE: Liverpool reservelag ligger under 1-2 mot Swanseas nest beste. Rodolfo Borrells mannskap fikk en god start med scoring av Conor Coady allerede i det 6. minutt. Nathan Eccleston kunne økt ledelsen noe senere. Liverpool var det førende laget det første kvarteret. Kampen endret karakter på to minutter. Først da Sama feilet i feltet og Beattie kunne utligne. Så ble Emmanuel Mendy utvist for å frata Beattie en målsjanse, og Swansea satte straffesparket i mål. Etter dette har Liverpool gjort flere forsvarsfeil, og det var godt å høre dommeren blåse av 1.omgang.

2.omgang:

53.min: Pike for Alfei.

65. min: Ngoo for Eccleston.

70.min: Amoo for Silva.

82.min:Edwards for Cotterill.

SLUTT: Liverpool tapte sin åpningkamp i Premier Reserve League med 1-2 borte mot Swansea. Rodolfo Borrells mannskap spilte i en time med én spiller mindre etter at Emmanuel Mendy ble utvist. Etter flere personlige feil før pause hevet laget seg i andre omgang og kom til sjanser. David Amoo og Michael Ngoo ble kom inn, og Amoo hadde en meget stor mulighet til utligning like etter innbyttet. Swanseas nye keeper, Tremmel, reddet imidlertid mesterlig. Også Suso væar nær nettkjenning. Raheem Sterling var livlig, mens Michael Ngoo var et bra oppspillspunkt. Spillerne sto på og kjempet bra i 2.omgang, og burde fått med seg ett poeng hjem fra Llanelli.

Dersom du ønsker siste nytt om Liverpool sendt direkte til din mobil når det skjer - Prøv denne linken