Tallet er 13

13 ligakamper fra sesongen 2010/11. Det er antallet hjemmekamper du må ha registrert på ditt medlemskort dersom du skal få kjøpe kampbilletter til kampene før nyttår når billettsalget starter mandag 11.juli.

Supporteresom har registrert minimum 13 ligakamper fra i fjor på sinemedlemskort får forkjøpsrett til halvparten av billettene som blirlagt ut til medlemmer av Liverpool FC.

Disse får kjøpebilletter til alle kategori A og B-kamper kommende mandag, og er ipraksis garantert en billett til hver av følgende kamper:Sunderland, Bolton, Manchester United, Norwich, Manchester City, QPR,Blackburn og Newcastle.

Medlemmer som ikke har så mangekamper fra i fjor får være med på kampen om billetter til dissekampene senere i uken, med unntak av kampen mot Manchester United.Der kreves det minimum 7 kamper fra i fjor for også å være med ikampen om de resterende 50% av billettene, som legges ut for salgfredag 15.juli.

For kategori C-kampene er det ingen krav om etvisst antall kamper fra i fjor for å kjøpe billett. Det gjelderkampene mot Wolves og Swansea.