Terping på dødballsituasjoner

Martin Kelly avslører at Liverpool har terpet på klarering av dødballsituasjoner i forkant av Wolves-kampen, for å unngå scoringer i mot av den typen man slapp inn mot Blackpool og Everton.

- Det er meget viktig at vi reiser til Wolverhampton og får med oss tre poeng, uttaler Kelly til Liverpoolfc.tv.

- Vi vet at borteformen vår ikke har vært bra, men vi har jobbet hardt på treningsfeltet denne uken for å forsøke å få rettet på det. Nå er vi klare for avspark på Molineux, forsikrer han.

- For oss er det viktig å vinne hver eneste kamp vi har igjen. Vi må reise til Wolves for å få en seier, og da vil ting se bedre ut. Vi er definitivt kapable til å slå dem. Vi har et talentfullt lag, og det er bare et tidsspørsmål før vi begynner å vise det og får de resultatene vi trenger.

- Wolves vil ønske å slå oss, akkurat som alle lag ønsker å slå Liverpool fordi vi er en stor klubb. Vi må bare reise dit og vise dem at vi er det beste laget.

- Vi vil få et stort løft fra vår første seier under en ny manager. Da vil flere seire følge, for vi har spilt godt fotball og har fremgang. Det er som sagt bare et spørsmål om tid før vi får resultatene vi ønsker.

- Vi vet at Mick McCarthy alltid sender godt organiserte lag på banen, og Wolves er vanskelige å bryte ned. Men de er på hjemmebane, og vil forsøke å angripe oss, så det vil bli en god kamp. Vi får holde oss til vår egen kampplan, og forhåpentligvis får vi det resultatet vi ønsker.

- Wolves var litt uheldige som gjorde tre mål borte mot Manchester City forrige helg, og likevel tapte kampen. De kjempet selv om de lå under med et par mål, og det viser hvilken innstilling de har.

Kelly forteller at han har stor sans for metodene til den nye førstelagstreneren, Steve Clarke.

- Steve har vært briljant, og har ledet noen svært gode treningsøkter. Det er fantastisk, og vi trives under ham. Treningsøktene er virkelig harde, og alle liker det. Jeg kan lære mye av Steve. Han involverer seg, akkurat som Kenny, og det er alltid fint å lære fra erfarne tidligere spillere som dem.

Høyrebacken avslører at de røde har jobbet ekstra mye på treningsfeltet denne uken, for å korrigere feil som har ført til mål i mot på dødballer.

- Vi har jobbet hardt på trening, med fokus på å forsvare oss bedre på dødballsituasjoner. Vi må håndtere det bedre. Alle lag slipper inn mål på dødballer, og vi må bare jobbe hardt for å begrense dette. Vi må opptre samlet, og sørge for at vi klarerer ballen når den blir slått inn i feltet, avslutter Kelly.