Tilbake til Istanbul

Kenny Dalglish sier at man vil prøve å få det maksimale ut av kveldens treningskamp mot Galatasaray. Manageren vil bruke troppen til kampene i Istanbul og Oslo.

- Dette er en stor kamp for oss og noe vi ser fram til, sier Dalglish til Liverpool Echo foran kveldens treningskamp mot Galatasaray.

- Det er synd vi ikke spiller på Ataturk da det er en stadion som alltid vil ha en spesiell plass i alles hjerter. Alle har imidlertid flotte minner fra Istanbul etter hva som ble oppnådd her i 2005.

- Dette er bare en treningskamp, men vi vil prøve å få maksimum ut av kampen. Vi spiller på et nytt stadion og Galatasaray vil være en bra test for oss.

Manageren antyder at han fortsatt vil fokusere på å gi mange spillere tid på banen mot tyrkerne, og også i Oslo mot Vålerenga på mandag.

- Vi har nå to kamper i løpet av noen få dager og spillerne behøver å få flere minutter på banen enn de har hatt så langt. Vi vil imidlertid gjøre slik situasjonen tilsier og kommer ikke til å ha spillere utpå lenger enn vi vurderer som nødvendig.

Siden triumfen i 2005 har Liverpool to ganger vært tilbake til Istanbul. Da man tapte 3-2 for Galatasaray i desember 2006 og ti måneder senere gikk på et 2-1 nederlag mot Besiktas.