Tittelhåpet over

Liverpools håp om å vinne reservelagsserien er over, etter at de i kveld tapte 1-0 for Manchester City på Ewen Fields i Hyde. Avgjørelsen falt på et veldig billig straffespark i første omgangs siste minutt.

Manchester Citys lag: Johansen, Logan, Wabara, McGivern, Meppen-Walter, Poole, Razak (Benali 46), Clowers, Helan, Guidetti, Bunn (Robinson 78).
Ubenyttede reserver: Mancini, Karius, Kennedy.

Liverpools lag: Hansen, Mendy, Irwin, Regan, Wisdom, Thomas (Coady 70), Silva, Roberts, Køhlert (Saric 73), Suso, Ince.
Ubenyttede reserver: Bouzanis, Sama, King.

Nikolaj Køhlert spiller i en uvant posisjon som spiss for Liverpool i kveld, pga mangel på angrepsspillere i troppen. City har norske Erik Johansen i mål, og Wabara i forsvarsrekka er halvbroren til tidligere Liverpool-spiller Mark Walters.

1.omgang:
 1.min: City tar avspark, går rett i angrep, og Guidetti får til en avslutning. Burde vel strengt tatt ha satt den store sjansen han får i mål, men setter den i stedet svakt rett på Hansen.

5.min: Wisdom finner venstreback Irwin med en fantastisk langpasning. Irwin finner Ince, men hans avslutning blir blokkert av en City-forsvarer.

9.min: Vertene med et farlig innlegg fra venstre. Liverpool får klarert.

10.min: Razak avslutter svakt høyt over fra drøye 16 meter.

10.min: Liverpool kontrer. Toni Silva dribler seg innover i banen, men skyter over fra 18 meters hold.

12.min: Wisdom vinner en løpeduell med Guidetti, og får også frispark i eget straffefelt.

14.min: Thomas lager et frispark når han feller Poole. City lemper inn i feltet, og McGivern stusser ballen utenfor med hodet.

15.min: Mendy lager frispark nede ved hjørneflagget. Razak legger inn i feltet, men over alle og ut over dødlinja.

19.min: Logan med et lang innkast inn i Liverpools straffefelt, men Regan får ballen unna.

23.min: Bunn med en avslutning utenfor under press fra Wisdom.

25.min: Helan med et skudd lavt utenfor venstre stolpe for City.

25.min: Ince prøver seg på et soloraid, men blir stoppet.

27.min: Bunn gjør et godt forarbeid, og Guidetti vender av sin mann og skyter lavt mot mål. Hansen gjør en god redning på det harde skuddet. Dansken må gi en retur, som en rød forsvarer får ryddet unna.

29.min: Godt forsvarsspill av Irwin når Bunn igjen er på farten inn i feltet.

33.min: Silva prøver å finne Ince inne i feltet med en pasning, men Logan klarerer for vertene.

34.min: Køhlert finner Suso. Spanjolen med et brukbart skuddforsøk, men keeper redder.

35.min: City går rett i angrep, og skyter like over. Regan var på hæla der, og sliter i duellene mot Bunn.

37.min: En offsideplassert Guidetti smeller ballen i magen på Martin Hansen, noe som slår lufta ut av dansken. Keeperen kommer seg på beina igjen etter litt behandling.

39.min: Ince feller Guidetti like utenfor hjørnet av 16-meteren. Mendy klarerer Pooles innlegg med hodet.

41.min: Corner til Liverpool, etter at de røde har prøvd å tråkle seg gjennom City-forsvaret.

42.min: Johansen har ingen problemer med å fange Susos hjørnespark.

44.min. Wisdom setter en arm i ryggen på Guidetti når han kommer på etterskudd. Den store spissen faller lett. Utrolig billig straffespark. Sterke protester fra Liverpools spillere.

45+1.min: 1-0 GUIDETTI (Straffe). Martin Hansen går feil vei på straffesparket. 1 minutt er lagt til i første omgang.

City leder 1-0 til pause, etter å ha scoret på et veldig billig straffespark i omgangens siste minutt. Det er imidlertid ikke noe å si på at hjemmelaget leder. De har vært det klart førende laget, og har skapt langt de fleste sjansene. Liverpool har hatt lite å by på offensivt, og har blitt lettvektere mot Citys storvokste lag. I forsvaret har Steven Irwin og Matty Regan hatt store problemer mot kjappe Bunn. Han har kommet rundt på Liverpools venstreside gang på gang.

2.omgang:
 46.min: City gjør et bytte. Ahmed Benali kommer inn for Abdul Razak. Liverpool setter i gang annen omgang.

47.min: Tom Ince kommer seg fri, men løper ballen over dødlinja før han får lagt inn.

51.min. Tom Ince før føre ball fremover på banen. Han fyrer av et skudd fra 25 meters hold, som triller ufarlig tilside for Citys mål.

61.min: Køhlert kommer seg fri i bakrommet, og får slått et godt innlegg foran mål. Dessverre har ingen røde klart å komme etter for å ta vare på crossen.

62.min. Conor Thomas får rom til skyte, men treffer ikke ballen skikkelig og det lave langskuddet triller ufarlig langt utenfor.

63.min: Mendy kommer på overlap, og vinner en corner for Liverpool.

64.min: Suso legger corneren til Tom Ince utenfor 16-meteren. Han dribler seg inn i feltet, og skyter godt like over tverrliggeren.

65.min: Regan får tilsnakk etter å ha felt Benali like utenfor hjørnet av 16-meteren.

66.min: Guidetti skyter via muren til corner. Hansen har ingen problemer med fange hjørnesparket.

67.min: Logan får gult kort for å ha taklet Suso bakfra. Suso har vært veldig anonym i denne kampen.

69.min: Godt raid av Toni Silva, men løper til slutt rett inn i City-kaptein McGivern.

70.min: Conor Coady kommer inn for Conor Thomas.

73.min: Nikola Saric kommer inn for Nikolaj Køhlert.

74.min: Bunn dribler seg inn i feltet, men blir til slutt stoppet av Wisdom.

75.min: Meget godt redning av Hansen, når Guidetti lurer seg inn bak Regan og skyter hardt. Corner for vertene.

76.min: Hansen tar hånd om hjørnesparket når ballen blir headet inn i feltet igjen på bakre stolpe.

76.min: Roberts spiller fri Silva. Portugiseren finter seg fri og skyter, men McGivern redder på streken. Corner til Liverpool.

77.min: Liverpool får frispark på 20 meters hold, midt på mål, etter corneren.

78.min: Svakt frispark av Tom Ince, over og utenfor.

78.min: Citys bestemann, Bunn, blir byttet ut. Robinson kommer inn.

79.min: Meppen-Walter må ha behandling, etter å ha falt forkjært i en duell.

88.min: Toni Silva skaffer Liverpool et frispark like utenfor 16-meteren. Helan får gult kort.

89.min: Suso skyter frisparket hardt i muren. Tom Ince får frispark nede ved cornerflagget.

90.min: Tre minutter er lagt til.

90+1.min: Suso trekker seg fri og skyter lavt. Johansen er nede og redder.

90+2.min: Regan med en fantastisk takling når en City-angriper kommer alene mot Hansen.

Liverpools håp om å vinne reservelagsserien er over, etter at de i kveld tapte 1-0 for Manchester City på Ewen Fields i Hyde. Avgjørelsen falt på et veldig billig straffespark i første omgangs siste minutt. Etter en svak førsteomgang var gjestene fra Merseyside bedre med på notene etter pause. Da klarte de å demme opp for farlige Bunn på Citys høyreside, og begrense vertene til bare et par målsjanser. Liverpool klarte også å produsere noen muligheter, og var nærmest utligning da Toni Silva fikk et skudd fra kloss hold reddet på streken. Pep Seguras mannskap kan fortsatt bli nummer to i Premier Reserve League Northern Group B, men må da slå Manchester United på Anfield i sin siste kamp for sesongen.

Dersom du ønsker siste nytt om Liverpool sendt direkte til din mobil når det skjer - Prøv denne linken.