Tøffe tidsfrister fra byrådet

David Maddock i The Mirror hevder at Liverpool FC står i fare til å måtte droppe alle stadionplaner, på grunn av tidsfristene satt av byrådet.

Liverpool FC har dårlig tid når det kommer til å finne en løsning på hvordan en skal øke stadionkapasiteten. Man har to alternativer - nytt stadion i Stanley Park eller utbygging av Anfield, selv om mange i byrådet helst ønsker at man skal dele stadion med de blå naboene.

Klubben vet at de må gjøre noe når det kommer til å øke kampdaginntektene, ettersom man nå tjener hele £3 millioner mindre enn Manchester United hver eneste kamp, på grunn av lavere kapasitet og langt færre VIP-bokser.

På grunn av tidsfristene satt av byrådet blir klubben tvunget til å ta en forhastet avgjørelse, da en har blitt truet til at byggetillatelsen i Stanley Park kan bli inndratt om en ikke får bestemt seg innen september. Det skal være anspent mellom partene om hvem som har ansvaret for å regenere Anfield-området. Liverpool FC synes det er byrådet som har ansvaret for samfunnet, mens klubben er ansvarlig for klubbens fremtid og det beste for sine supportere.

Liverpool FC hadde håpet at et salg av navnerettighetene ville finansiere et nytt stadion, men at det nå vil være for lite tid til før tidsfristen til at dette vil være mulig å få til. Klubben vil be byrådet om å utsette fristen, men dersom en får avslag på den forespørselen ligger det an til å bli veldig anspent, hevder Maddock.