Torres angrer ikke

Til spanske Marca forsøker Fernando Torres å forsvare sin overgang fra Liverpool til Chelsea i januar. Spissen er overbevist om at han gjorde det rette når han forlot Liverpool, trass i at han ennå ikke har tegnet seg på scoringslista etter fem kamper for Chelsea.

- Jeg vet jeg var et idol for Liverpool-fansen, men det var ikke det samme lenger. Kaos rådet i institusjonen Liverpool i forbindelse med salget av klubben. Det var masse snakk om mulige prosjekter. På mange måter minnet det meg om Atletico Madrid....en stor historie og mange visjoner, men ingen penger. Liverpool trenger tid. Det har ikke jeg, siteres Torres i Marca.

- Folk er ikke ærlige i fotballens verden. Du kan ikke si sannheten eller være oppriktig med folk. Det er en industri der ingen er noens venn, legger han til.

- Chelsea har bevist at de har toppspillere i alle lagdeler, og de vil alltid være konkurransedyktige uansett hva som skjer, med en eier som vil investere når det er nødvendig.

- Jeg forventet ikke at det skulle bli lett å skifte klubb. Det er det aldri. Det var det samme da jeg gikk til Liverpool. Det tar et par måneder å venne seg til noe nytt, og det er enda vanskeligere midt i sesongen.

- Jeg forventet at mine nye lagkamerater skulle være litt mer tilbakeholdne i et lag fullt av stjerner. Men forholdene er mer personlige her enn i Liverpool, og spillerne spøker mer med hverandre. Alt var mye mer seriøst i Liverpool. Her må du ikke bevise at du er profesjonell. Det antas at du er det.